Τρόποι Πληρωμής

Η Interwater, σας προσφέρει την δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας άνετα, γρήγορα και με ασφάλεια. Οι παρακάτω τρόποι πληρωμής προσφέρονται κατά την κατάθεση της παραγγελίας σας και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερωθείτε για τις εκάστοτε επιβαρύνσεις ή άλλες χρεώσεις στην σελίδα του ταμείου του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

1. PayPal Λογαριασμός

Η υπηρεσία PayPal σας επιτρέπει να πληρώνετε σε λίγα μόνο κλικ, χωρίς να μοιράζονται οι χρηματοοικονομικές λεπτομέρειές σας – για την ασφάλεια και την άνεση. Δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό και συνδέστε τις πιστωτικές / χρεωστικές σας κάρτες ή τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς με την υπηρεσία για να κάνετε τις αγορές σας μέσω Internet εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής έχει επιπλέον χρέωση που επιβαρύνει τον πελάτη και εμφανίζεται στην σελίδα “Ταμείο” κατά την κατάθεση της παραγγελίας σας.

2. Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα με ασφάλεια, μέσω της υπηρεσίας PayPal χωρίς να έχετε ήδη λογαριασμό στην υπηρεσία. Η υπηρεσία PayPal σας επιτρέπει να πληρώνετε σε λίγα μόνο κλικ, χωρίς να μοιράζονται οι χρηματοοικονομικές λεπτομέρειές σας – για την ασφάλεια και την άνεση. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής έχει επιπλέον χρέωση που επιβαρύνει τον πελάτη και εμφανίζεται στην σελίδα “Ταμείο” κατά την κατάθεση της παραγγελίας σας.

3. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε εύκολα να βρίσκεστε στο σπίτι τις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Προεξοφλήστε ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των τραπεζών που συνεργαζόμαστε. Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο sales@interwater.gr. Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο και συγκεντρώσουμε τα προϊόντα, αποστέλλουμε την παραγγελία σας. Αν χρησιμοποιείτε web banking, μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με email στο sales@interwater.gr την απόδειξη της κατάθεσης με τον κωδικό της παραγγελίας σας στο θέμα του email. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής δεν έχει επιπλέον επιβάρυνση.

Τράπεζα Λογαριασμός IBAN
Εθνική (NBG) 840/001221-13 GR48 0110 8400 0000 8400 0122 113
Eurobank 0026.0176.99.0200660529 GR0602601760000990200660529

Κάνετε κλικ πάνω στον σύνδεσμο με το όνομα της τράπεζας για να μεταφερθείτε στην σελίδα web banking.

4. Αντικαταβολή

Πληρώστε το τελικό ποσό της παραγγελίας σας κατά την παράδοση των προϊόντων στον courier. Αυτός είναι ο δημοφιλέστερος τρόπος πληρωμής.

* Αυτός ο τρόπος πληρωμής ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

Όλες οι τιμές στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.interwater.gr συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής και τις αγορές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο sales@interwater.gr ή μέσω τηλεφώνου στα 2310 789 790 και 2310 789 050. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03/01/2012, παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 3.000€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό ή χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.